Τιμές σκραπ

Δείτε Σήμερα: Τιμές μετάλλων σκράπ από 1-1-2024

6987258992 – 6981004311

Οι τιμές είναι ημερήσιες και μεταβάλλονται συνεχώς πάντα σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή του χρηματηστηρίου.

Οι τιμές χονδρικής αφορούν Εταιρείες μετάλλων και επιχειρήσεις. οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση σύμφωνα με τις διεθνές τιμές αγοράς των μετάλλων. Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές των μετάλλων και για τις οικονομικές ευκαιρίες για ανακύκλωση μεγάλης ποσότητας μετάλλων. 6987258992 – 6981004311

από 1-5-2023

ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1.30 € ανα ΚΙΛΟ 1,40 € ανα ΚΙΛΟ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΚΛΗΡΟ 1, 05€ ανα ΚΙΛΟ  1, 10€ ανα ΚΙΛΟ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΛΑΚΟ 1,00€ ανα ΚΙΛΟ 1,00€ ανα ΚΙΛΟ
ΧΑΛΚΟΣ Α” 7,50 € ανα ΚΙΛΟ 7,50 € ανα ΚΙΛΟ
ΧΑΛΚΟΣ Β” 7,00 € ανα ΚΙΛΟ 7,00 € ανα ΚΙΛΟ
ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ 4,00 € ανα ΚΙΛΟ 4,00€ ανα ΚΙΛΟ
ΚΑΛΩΔΙΑ  ΑΠΟ 0,60 ΕΩΣ 2,50€ ανα ΚΙΛΟ ΑΠΟ 0,60€ ΕΩΣ 2,50€ ανα ΚΙΛΟ
ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1,00€ ανα ΚΙΛΟ 1,00 € ανα ΚΙΛΟ
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ 1,10€ ανα ΚΙΛΟ 1,15 € ανα ΚΙΛΟ
ΣΙΔΕΡΟ Α” 210 € ανά ΤΟΝΟ 220 € ανα ΤΟΝΟ
ΣΙΔΕΡΟ Β” 170 € ανα ΤΟΝΟ 170 € ανα ΤΟΝΟ
ΜΙΖΕΣ – ΔΥΝΑΜΩ  -€ ανα ΚΙΛΟ – € ανα ΚΙΛΟ
ΜΟΤΕΡ – ΜΕΤΑΣΧΕΙΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 0,25 ΕΩΣ 0,80€ ανα ΚΙΛΟ ΑΠΟ 0,30 ΕΩΣ 0,80 € ανα ΚΙΛΟ
ΜΟΛΥΒΙ – € ανα ΚΙΛΟ – € ανα ΚΙΛΟ

Ώρα Για Μάθημα…

Ο χαλκός – κατηγορία τιμή χαλκού σήμερα

τιμη-χαλκου-σημεραΣύμφωνα με τους αρχαιολόγους ο χαλκός είναι το πρώτο από τα μέταλλα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για την κατασκευή σκευών, εργαλείων και όπλων. Εκτιμάται ότι ο χαλκός έγινε γνωστός περίπου το 9.000 π.Χ., πιθανόν επειδή απαντά ως αυτοφυής και δεν απαιτεί μεταλλουργική διαδικασία για την παρασκευή του σε καθαρή μορφή.

Το αλουμίνιο – κατηγορία τιμή αλουμίνιο σήμερα

αλουμινιο-ανα-κιλο

Το μεταλλικό αλουμίνιο έχει (φαινομενικά) μεγάλη ικανότητα στο να αντιστέκεται στη διάβρωση. Αυτό στην ουσία συμβαίνει γιατί με την έκθεση του μετάλλου στην ατμόσφαιρα σχηματίζει στιγμιαία ένα λεπτό επιφανειακό, μη ορατό, στρώμα οξειδίου του, που εμποδίζει τη βαθύτερη διάβρωση του (φαινόμενο της παθητικοποίησης).

Ο ορείχαλκος – κατηγορία τιμή ορείχαλκου σκραπ σήμερα

τιμες-σκραπ-σημεραΟ ορείχαλκος είναι κράμα χαλκού–ψευδαργύρου που χρησιμοποιείται από την ελληνιστική εποχή μέχρι τις ημέρες μας σε πάρα πολλές εφαρμογές, μεταξύ άλλων και στην κατασκευή των χάλκινων πνευστών μουσικών οργάνων (τα γνωστά «χάλκινα»). Ο ορείχαλκος αναφέρεται σε ορισμένα αρχαία ελληνικά κείμενα, αλλά δεν είναι εξακριβωμένο κατά πόσο ο όρος αυτός ανταποκρίνονταν πράγματι σε κράμα χαλκού–ψευδαργύρου.

Ο σίδηρος – κατηγορία τιμή παλαιοσιδήρου σήμερα

τιμές-σιδήρου Ο σίδηρος ήταν γνωστός από την προϊστορική εποχή, συγκεκριμένα από την Εποχή του Σιδήρου. Όμως, επειδή κάποια κράματα χαλκού τήκονται σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ήταν τα πρώτα μέταλλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανθρώπινη ιστορία. Ο καθαρός μεταλλικός σίδηρος είναι μαλακός, μαλακότερος και από το αλουμίνιο, αλλά είναι αδύνατο να εξαχθεί κατά τη διεργασία της ερυθροπύρωσης.

Το καλώδιο – κατηγορία τιμή καλώδια σήμερα

καλωδια-ανακυκλωση-τιμες

Το καλώδιο είναι μία κατασκευή που σκοπό έχει την μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος ή μηχανικών δυνάμεων. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται δύοή περισσότερα σύρματα, συνήθως πλεγμένα το ένα γύρω από το άλλο. Στην ηλεκτρολογία, καλώδιο ονομάζεται ένας μονωμένος αγωγός που χρησιμοποιείται για την μεταφορά ηλεκτρικού φορτίου, ενώ στην μηχανική ονομάζονται εύκαμπτα στοιχεία που μπορούν να φέρουν φορτία

Ηλεκτρικός κινητήρας – κατηγορία τιμή μοτέρ σκραπ σημερα

ανακύκλωση-μοτέρ-τιμεςΟ Ηλεκτρικός κινητήρας ή ηλεκτροκινητήρας, (motor, κοινώς μοτέρ), είναι διάταξη που χρησιμοποιείται για την μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε μηχανική ενέργεια, που τυγχάνει εξαιρετικής εκμετάλλευσης από τις βιομηχανίες. Η αρχή λειτουργίας του ηλεκτρικού κινητήρα είναι η δύναμη Laplace. Όταν ένας αγωγός από τον οποίο διαρρέει ηλεκτρικό ρεύμα βρεθεί μέσα σε ένα μαγνητικό πεδίο ασκείται πάνω του δύναμη ίση με:

Ο ανοξείδωτος – κατηγορία τιμή ανοξείδωτου σκραπ σήμερα

αλουμινιο-τιμες-σκραπΟ ανοξείδωτος. Σε σύγκριση με τους κοινούς χάλυβες, οι ανοξείδωτοι χάλυβες, εκτός από την πολύ υψηλότερη αντοχή στην διάβρωση, παρουσιάζουν επιπλέον και υψηλότερη μηχανική αντοχή. Ωστόσο, είναι πιο σκληροί από τους κοινούς χάλυβες και γι’ αυτό πιο δυσκατέργαστοι. Οι ανοξείδωτοι χάλυβες παρουσιάζουν επίσης χαμηλή θερμική αγωγιμότητα σε σύγκριση με τους

Καλέστε Σήμερα για τις τρέχουσες τιμές μετάλλων.  6987258992 – 6981004311

διεθνες τιμες σκραπ 2023

Δείτε Σήμερα: Τιμές μετάλλων σκράπ από 1-1-2023

2.9/5 - (916 votes)